Fjellstårsas Mejram 2 SKL CK

Meja och Markus var i Bruksvallarna och fick i elfte timmen till ett fågelarbete och blev 2.a med CK. Vann gjorde Åshamaras Diva och och Rickard med 2 fågelarbeten. Grattis till er.

Fjellstårsas PM Kalla 2 UK 20 augusti

Har varit i Stören och startat Kalla åt Göran Falkerby. Har haft henne lite till och från på träning i vår. Fick tillbaka henne i början på augusti och vi har haft fokus på sitt och bli sittandes inte så mycket konditionsträning. Fick gå i 60 minuter och fick en stökk sedan slog hon ned i vind och fäster ett stramt stånd, reser på avstånd rip kull och är komplett lugn i flog och skott. Söket blev lite ojämt i andra släpp då hon var upptagen av markvittring.

Fjellstårsas Lea bästa veteran på klubbdagen

 

Kritiken:

Väl bibehållen veteran, mycket vackert huvud, välkroppad, mycket goda rörelser

 

Excellent m. CK, Bästa veteran

 

Och så måste jag än en gång tacka för att ni hjälpte mig med apporten på Veijta, när vi fick börja om igen för 2 somrar sen.

Hon verkligen älskar att apportera, det spelar ingen roll om det är fågel, dummie eller apportbock, hon hämtar allt!

Vi var med på två olika apporttävlingar på klubbdagen, där vi kom 3:a på den ena och delad 3:a på den andra. Vi hade såklart tänkt vinna,

men det var ju mest på skoj, så det gjorde inte så mycket. :P Och jag är bara så glad att hon tycker det är så roligt. :)

 

Jag hoppas vi ses snart.

 

Glad midsommar!

 

 

Kram Sandra

Bilder från Ulf

Nikki gillar troll

Picture 1 of 6

SEJCH SEUCH Fjellstårsas Walrhona älskar tydlingen TROLL!

 

En helt vanlig dag hos fam Andersson i Tegefjäll.

 

Fenris bilder

Fenris

Picture 1 of 4

Fenris och Terje har haft en fantastisk vår resultatmässigt och när derby biljetten var klar så har de koncentrerat sig på  träningen och har fått några riktigt fina dagar innan snön försvann. Terje som är en duktig fotograf har skickat några fina bilder.

Steven

Kom bilder från Mora och Steven fortsätter i samma anda, soffor är skönt och man tar det mesta med en stor självklarhet.

Fjellstårsas Veijta och Sandra 1 AK på Dovre

SandraVi gratulerar Sandra och Vejta till Segrarklassbiljetten, samma dag tog hon också 3 UK med Nixon. Har varit många stolpar ut men väldigt kul att hon nu får lyckas. Hon har en fin känsla för hund och jobbar systematiskt.

Uffe i Femund kval fredag med tjejerna

1 VK Fjellstårsas KW Kexet
Fjellstårsas Walrhona vidare på sök

Helt otroligt vilket flyt han har, naturligtvis har han bra hundar men det är inte alltid det räcker ;-)
Nikki sekunderar kexet.